Hosted Exchange

Microsoft Exchange er verdens bedste og mest brugte mailsystem

Med Microsoft Exchange får du en professionel e-mail med webmail, kalender deling med mere.

Dine fordele med Hosted Exchange

Din Hosted Exchange løsning kører på sikre servere i Procopa ITs datacenter. Det vil kort sige, at vi klare teknikken, mens du blot benytter e-mail til det, der har betydning for dig, mens vi sikrer backup og tilgængelighed.

Sikre data

Vi tager løbende backup af din post, så skulle uheldet være ude, og du mister din computer eller dine data, har vi al din post, kontakter, kalenderaftaler med videre liggende, så du blot skal tilslutte en ny computer og arbejde videre. Løbende backup hos os betyder, at der tages backup dagligt.

Sikkerhed for placering af data

Procopa IT hoster og drifter selv vores Exchange løsning. Det betyder, at vi kan garantere, at virksomhedens data bliver indenfor Danmarks grænser.

Omkostningseffektivt

Der er mange penge at spare på vedligeholdelse, licenser, fysisk plads og ikke mindst strøm ved at ligge virksomhedens kritiske systemer uden for huset.

Du har mulighed for at flytte din gamle post fra andre systemer eller ikke professionelle mailsystemer med over til vores hostede Exchange, så du kan få al historikken med.

Du har mulighed for at dele funktioner og dermed ressourcer mellem medarbejderne som for eksempel postkasser, kontaktpersoner og kalender.

Kontakt os for at høre mere.